Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Ευρωεκλογές




Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίχτηκε σήμερα η εκλογική διαδικασία στα 117 εκλογικά τμήματα των οχτώ δήμων της Μεσαράς. Το κλίμα ήταν υποτονικό και τίποτα δε θύμιζε μέρες Εθνικών ή Δημοτικών Εκλογών ενώ και η προσέλευση του κόσμου, έγινε τμηματικά χωρίς να δημιουργείται συνωστισμός.



Οι μεσαρίτες ψήφισαν στα 22 Ε.Τ. του Δήμου Μοιρών, στα 21 του Δ. Τυμπακίου, τα 17 του Δ. Γόρτυνας, τα 16 του Δ. Αστερουσίων, τα 15 του Δ. Κόφινα, τα 13 του Δ. Αγίας Βαρβάρας, τα 7 του Δ. Ρούβα και τα 6 Ε.Τ. του Δ. Ζαρού.



Υπάλληλοι των Δήμων και αιρετοί, Δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι καθώς και πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων, ήταν απο νωρίς το πρωί σε επιφυλακή, ώστε αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην εκλογική διαδικασία να ξεπεραστεί άμεσα.



Στο Πετροκεφάλι του Δήμου Μοιρών, ψήφισε η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη - Ηλιάκη, ενώ ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις Καμάρες του Δήμου Τυμπακίου.



1 σχόλιο:

Αντώνης είπε...

Ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο που βρήκα στο Διαδύκτιο, σχετικά με όσους "Δεν πήγαν να ψηφίσουν" είναι το εξής:
Απορώ ώρες ώρες με όλους αυτούς που λένε
"ΔΕΝ ψηφίζω , ΔΕΝ ενδιαφέρομαι , ΔΕΝ το ένα , ΔΕΝ το άλλο"
Αυτός που ΑΠΕΧΕΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ !!!
Όχι οτι είναι κακό , ίσα ίσα...

άκρα δημοκρατικό !!!
Αλλά όχι και "κήρυγμα" από ανθρώπους που ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ! ! !
Καλύτερα να κάτσω να ακούσω έναν ακροδεξιό 'η χρυσαυγήτη , όσο και να διαφωνώ (έχει τουλάχιστον μια άποψη)παρά να ακούω τους ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ !

Αδιάφορος = Άσχετος

Η κατάντια της Χώρας οφείλετε σε αυτούς τους Αδιάφορους που δεν είναι μόνο το 50% που απείχαν τώρα , είναι πολύ περισσότεροι δυστυχώς !!!
Και μη ξεχνάτε ....
Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ...
Αλλά πως μπορεί ο λαός να κάνει αυτό που πρέπει ???
Αμ δεν μπορεί !!!
Ο Ωχαδερφισμός είναι πλέον τρόπος ζωής για όλους, δημοσιοϋπαλληλικές νοοτροπίες έχουν ποτίσει το κορμί και το μυαλό του άτυχου ΕΛΛΗΝΑ

Ψήφισε οποία παράταξη νομίζεις , αλλά σκέψου πρώτα 2-3 πραγματάκια και μην ποντάρεις στο βόλεμα ή "εχουμε υποχρεωση" !!!
Δε μπορεί , θα υπάρχουν σε όλα τα κόμματα (θέλω να πιστεύω) άνθρωποι "καθαροί" ...
ΨΑΞΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ !!!! ΑΥΤΗ είναι η "δουλειά" σου φραπεδόμαγκα !!!
Γιατί για να πας τη γκόμενα για μπάνιο , θες και λεφτά !!! Το ξέχασες ???
Όχι τίποτα άλλο , απλά διαπιστώνετε όλοι περιχαρείς οτι η νέα γενιά γυρνάει την πλάτη στην πολιτική .... και νομίζετε οτι θα βγούμε κερδισμένοι όταν σε μερικά χρόνια (παντού) θα μπορούν να κάνουν οτι θέλουν μερικοί σκληροί πυρήνες ......

11 Ιουνίου 2009
Αντώνης